Wednesday, 23 April 2014

" I AM NIKON " by annur



aku join segmen lagi. :D tak silapnya ni dah yang ke-3 aku join. apasalahnya dari aku buang masa tatap muka adik aku yang tak semanis aku tu. kahkahkah. ini perasan tahap gaban plus plus kalau ketahuan kat adik aku bisa arwah aku. ok. marilah kita bercerita sikit pasal segmen ni. ianya amat mudah. ok itu saja. nak tahu lebih pepandai la kau click image kat atas nnt zap zap dia bawak kau ke destinasi sebenar ok? :)

-semoga aku menang. kau jgn menang. bg aku menang. ekekekeke

5 comments:

  1. Terima kasih sudi join
    Semoga Berjaya :)

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama sambil follow #31 dan drivethru senarai peserta. Jemput join GA yang ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/blossom-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hye...sy join juga...jom singgah..http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/05/i-am-nikon-by-annur.html

    ReplyDelete

Awak komen kat sini ye :)